​Restaurant​ placeret lige ved vandet

Grundet de seneste corona restriktioner holder Restauranten lukket frem til d. 03/01-2021. ​

Hos Ebeltoft Park Hotel er der tilknyttet en dejlig restaurant, Restaurant Park, som serverer skøn og velsmagende mad til sultne gæster. Restauranten har åbent fra tirsdag til søndag fra kl. 18.00 - 21,00.

Vores restaurant er inspireret af danske madtraditioner og lokal kvalitet, hvorfor du finder et fint udvalg af klassiske, danske retter på menukortet. Du kan se menuen her. Restauranten er beliggende lige ved vandet, så du kan nyde den smukke udsigt, mens du nyder et dejligt måltid.

Vi anvender friske, lokale råvarer i vores restaurant

Spisestedet anvender udelukkende gode, lokale råvarer, hvilket sikrer velsmag og dejlige retter. Derudover har vi tanke på, at vi ligger i en gammel fiskerby, så du finder meget fisk på menuen. Hos os er intet overladt til tilfældighederne, og der er kræset om detaljerne ved hver enkel servering.​

Menukortet rummer en række forskellige retter, hvor der er noget for enhver smag. Uanset om du skal spise med familien, en kollega eller din kæreste, så vil du med andre ord kunne blive dejlig mæt i vores restaurant.

Kontakt os for at booke bord

Vi er både en aften- og frokostrestaurant, som nyder at servere velsmagende, danske retter. Lyder dette som noget for dig, så anbefaler vi, at du booker et bord. Der er selvfølgelig også mulighed for bare at kigge ind, hvis du lige har lyst til et lækkert måltid.

Book bord på telefon 86 34 32 22​ eller på mail [email protected].

Restauranten er åben hver dag fra kl. 18.00-21,00.​ 

hotellet​

​Ebeltoft Park Hotel

CVR: 39410184

Adresse​

Vibæk Strandvej 4, DK-8400 Ebeltoft

Find vores adresse her »​

Kontakt os​