Selskabsmenuer som 3-retters og buffet samt med ad libitum bar og ophold
Buffet (kr. 379,-)
Fisketerrin, salat og urtecreme.
Salat af Kammuslinger, rejer og diverse skaldyr.
Gravad laks og rævesauce.
Krydderstegt oksefilet.
Kylling stegt med rosmarin og citron.
Fisk efter sæson.
Tilbehør:
Kartoffelgratin, Pommes Anna, marineret kartofler, tomatsalat, grøn salat, grønne bønner i sennep og
Rødvins sauce
Ost
Isbombe
Tærter med frugt (æble, pærer, blommer m.m.)
Mazarin
3-retters menu (kr. 379,-)
Forretter
Fiskesouffle med hvid smørsovs.
Varmrøget laks med sommersalat.
Hønsekøds suppe med urter og boller.
Røget laks urtecreme og sprød salat.
Hovedretter
Helstegt oksefilet, rødvinssauce, kartoffelgratin og dagens grønt.
Kalvekam med cremet svampe, æbler og stegte kartofler.
Fisk stegt/dampet med fiskesauce lakserogn og krydderurter (efter sæson).
Desserter
Profiteroles med vaniljeis og chokoladesauce.
Pære kogt i solbær, mazarinkage og bær is.
Chokoladekage, med vaniljeis og bær.
Citronfromage med flødeskum og sprødt.
Selskab INKL. alt
Velkomstdrink
*
Hotellets
3-retters Selskabsmenu
eller Selskabsbuffet
*
Kaffe med avec
*
Natmad
*
Inkl. husets vine, øl og vand
Ad libitum i 8 timer
Pris pr. couvert kr. 895,-
Pris inkl. overnatning kr. 1195,- pr. person i dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-