Selskabslokaler i alle størrelser og til ethvert behov

​Mangler du et lokale, hvor du kan holde din næste fest eller konference? Så har vi hos Ebeltoft Park Hotel en række forskellige selskabslokaler til rådighed. Vi lejer typisk festlokaler eller mødelokaler til kunder fra Ebeltoft, Djursland eller Midtjylland. Folk uden for disse områder kan selvfølgelig også leje konferencelokaler hos os.

Vi tilbyder udlejning af konference- og selskabslokaler i alle størrelser, så de passer til ethvert behov. Det kan f.eks. være, du skal holde en konfirmation, et bryllup eller et stort møde, hvilket alt sammen er muligt hos os. Alle lokalerne er lyst og moderne indrettet med god plads.

Lej skønne konferencelokaler til en god pris her

Vi kan huse op til 200 gæster på vores 70 værelser, og det samme antal i vores største lokaler. Der er derfor nærmest ingen grænser for, hvad vores konferencelokaler kan bruges til. Vi sammensætter gerne en selskabsmenu, som vi fremsender til dig som inspiration, hvis du påtænker at holde din næste fest i vores lokaler. 

Fælles for alle vores lokaler til fest eller møder er, at de kan lejes til en billig pris. Vi står gerne for mad og oprydning, så du ikke selv skal tænke på andet end at få en succesrig dag. Hvis du har tid til det, bør du nyde de naturskønne omgivelser, som hotellet er placeret i, eller nyde skønne Ebeltoft under dit ophold.

Kontakt os for at høre mere om vores selskabslokaler

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af konferencelokaler til dit næste selskab, så kontakt os, så vi kan tage en god snak om priser og muligheder. Efterfølgende sammensætter vi gerne et godt og uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 86 34 32 22​ eller på mail [email protected], så hører du fra os hurtigst muligt.​

hotellet​

​Ebeltoft Park Hotel

CVR: 39410184

Adresse​

Vibæk Strandvej 4, DK-8400 Ebeltoft

Find vores adresse her »​

Kontakt os​