​Weekendophold i smukke omgivelser

​Uanset om du drømmer om et romantisk weekendophold for to eller et golfophold, så skræddersyr vi hos Ebeltoft Park Hotel et weekendophold lige efter dine ønsker. Vores hotel er smukt og hyggeligt indrettet og er beliggende lige ved stranden.

Hvis du trænger til et afbræk fra hverdagens stress og jag, så kan du med fordel tage på feriedage her på hotellet. Med en beliggenhed nær smukke golfbaner, Fregatten Jylland, ReePark, Djurs Sommerland og Mols Bjerge er der noget for enhver smag.

Vi sammensætter en perfekt weekendophold til dig

Vi tilbyder både ophold i hverdagene samt klassiske weekendophold  fra 2-5 sammensatte dage  og alle overnatningerne er inklusiv en dejlig morgenmad.

 Derudover finder du gratis WiFi og  fri parkering på hotellet.

Vores vigtigste mission er at sammensætte et weekendophold, som passer perfekt til dine ønsker og behov. Derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme disse. 

Hos os kan du forvente kvalitet, pris og produkt hænger sammen.

Kontakt os for at høre mere

Skal vi sammensætte det ideelle ophold til dig, eller kunne du tænke dig at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon 86 34 32 22.

På nogle tidspunkter kan der være travlt på telefonen. Oplever du dette, så send os gerne en mail på [email protected], så hører du fra os snarest muligt.​

hotellet​

​Ebeltoft Park Hotel

CVR: 39410184

Adresse​

Vibæk Strandvej 4, DK-8400 Ebeltoft

Find vores adresse her »​

Kontakt os​