Lørdag den 12. oktober fra kl. 15.00 - 19.00

Ebeltoft Park Hotel er glade for at kunne åbne dørene for Djurslands største spiritus smagning med mere end 200 forskellige flasker spiritus indenfor Rom, Whiskey, Gin m.m.. I samarbejde med Hos Walther i Ebeltoft tilbyder vi en eftermiddag og aften med hygge og god spiritus. Dette 4 timers arrangement koster kun kr. 295,- inkl. en goodiebag med Mols vand, smagsprøver fra Småkageriet, et romglas samt 10 poletter til de første 10 smagninger. Derudover koster en polet herefter kun kr. 10,-/stk.

Vi åbner kl. 15.00 og fortsætter indtil kl. 19.00.

Bar og mad:

Der vil være mulighed for at købe kolde øl, vand og drinks samt få lidt lækkert tilganen undervejs. Vælg mellem

Det varme: 3 Tarteletter for kr. 79,- eller hjemmelavet flæskestegssandwich kr. kr. 69,- Det kolde: 3 stk. smørrebrød kr. 75,-

Afterparty:

Kl. 20.00 er der afterparty i vores overdækkede gårdhave med Grill og musik i højtaleren. Deltagelse i dette koster kr. 149,- for grillbuffet. Dette skal bookes på forhånd når du køber billet til smagningen.

Cigarlounge:

Under afterparty er der også mulighed for at købe en lækker cigar der går godt med et glas rom. Der vil være indrettet en speciel cigarlounge i dagens anledning som ligeledes kan benyttes under hele smagningen. Den er udendørs, men med overdækning, læ og varme.

Overnatning:

Når man har smagt lidt på sagerne er det jo dejligt ikke at have så langt til en seng. Hvis du ønsker at booke et værelse i forbindelse med smagningen er der en specialpris på kun kr. 495,- for et enkeltværelse og kr. 795,- for et dobbeltværelse. Hvis I kan sove 3 på et værelse har vi også nogle opredninger for kun kr. 150,- ekstra.

Bestilling:

Køb din billet ved at skrive til mail@ebeltoftparkhotel.dk

Hvis du ønsker deltagelse i afterparty og/eller overnatning skal dette reserveres samtidig med bestilling af billetter.

hotellet​

​Ebeltoft Park Hotel

CVR: 39410184

Adresse​

Vibæk Strandvej 4, DK-8400 Ebeltoft

Find vores adresse her »​

Kontakt os​